piatok 12. februára 2016

Ako to bolo na meniny + Meninová chvastačka :)

Ahojte ! :)
Prajem vám všetkým krásny piatok !!! :) Ani si neviete predstaviť, ako som sa na tento deň tešila. Je piatok večer, zajtra není škola a celý týždeň budú jarné prázdniny. :) 
Ako prvé sa vám všetkým chcem ospravedlniť, že som tak dlho nezverejnila nijaký článok, no bohužiaľ sa mi toho strašne veľa hromadí a mám toho kopu na práci. O chvíľu ma ešte čaká monitor a prijímačky, takže.... :) No aj napriek tomu, sa budem snažiť pridávať naďalej články a dúfam, že sa vám budú páčiť. :)

Keďže som mala v stredu meniny, rozhodla som sa pridať takýto nezvyčajný článok. :D Ako prvé, by som chcela poďakovať mojej milujúcej mamke, ktorá ma prekvapuje z dňa na deň. :)  Keďže som mala sviatok, asi dvakrát som jej týždeň pred meninami povedala, že by som chcela na meniny dukátové buchtičky. :) Bola som v tom, že na to úplne zabudla, no na moje milé prekvapenie, keď som prišla domov, čakala ma na stole takáto krásna OBROVSKÁ :D porcia dukátových buchtičiek. :) Ľúbim svoju mamku. :)



No a teraz sa môžeme presunúť k mojím "darčekom". 
Ako prvé tu mám zápisník, ktorý som dostala od mojej sestry. Veľmi sa mi páči, pretože vyzerá tak indiánsky a mám rada kone. :D Pravdepodobne ho využijem ako plánovanie blogu alebo niečo podobné. :)

Ako ďalšiu vec tu mám tieto farebné ceruzky, ktoré som dostala od ďalšej mojej sestry. :)
Urobili mi neskutočnú radosť, pretože sú to nesmierne drahé farbičky a boli objednané až z Ameriky. :) Ľúbim moju sestričku. :)
Veľmi si to cením. Keďže milujem kresliť, urobilo mi to 
nesmiernu radosť. :)

 Dokonca som už aj s nimi včera maľovala a som s nimi nesmierne spokojná. :)
Sú úžasné a ten rozdiel medzi obyčajnými ceruzkami a týmito je neskutočný. :) 

No a teraz môžeme konečne prejsť na knihy. Kníh je dohromady 5. :)


 



Dúfam, že sa vám článok páčil. :) Prajem pekný večer.
Bleise

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára