streda 31. augusta 2016

Mesačná chvastačka- August 2016

Prajem krásny večer! :)
Dnes Vás tu všetkých vítam u mojej Mesačnej chvastačky za tento mesiac. 

Tramtadadaaa :D. Musím povedať, že august bol vážne bohatý. Celkovo tu máme 10 nových kníh, o ktoré by som sa s Vami chcela podeliť. :)


Po dlhej dobe som si konečne poriadila celú sériu Divergencie. Veľmi sa z toho teším, pretože po tomto som túžila už veľmi dlho. :D 
Taktiež tu máme pár motivačných kníh, ktoré tajnostkársky rada čítam. :D Občas dostanem chuť na knihu, ktorá môj život obohatí o nejakú múdrosť a tak lovím v týchto vodách. :)

Čo vy a vaše prírastky? :)
Prajem pekný zvyšok večera!
Bleise 

7 komentárov:

  1. Ja zase naopak motivačnú literatúru veľmi nemusím, no som rada, že Teba tieto knihy vedia nadchnúť.:) Čo sa Divergencie týka, na ňu som už tiež pár krát zazerala, dokonca som ju kupovala kamarátke ako darček k narodeninám, no do mojích rúk si stále nenašla cestu.:D Čo už...Veľmi pekné prírastky.;) Príjemné čítanie prajem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevadí :) Raz sa k nej určite dostaneš a zamiluješ si ju! :) Ďakujem pekne :)

      Odstrániť
  2. Už jsem ti u předchozích článků nové přírůstky chválila, ale musím to udělat ještě jednou. Divergence má božské obálky a jsem ráda, že ti knihy dělají radost. Ty motivační bych taky měla někdy zkusit, protože letos to evidentně budu potřebovat, vzhledem k tomu, jaký mě čeká školní rok. :D

    Krásně si přírůstky užívej a měj se nádherně!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné přírůstky. Já tedy motivační knihy nikdy nečetla, není to moc literatura pro mě, ale obdivuju lidi, kteří se tím prolouskají :) Přeji hezké čtení, měj se krásně :)

    OdpovedaťOdstrániť