sobota 9. apríla 2016

Knižný Unboxing 2

Ahooj všetci! :)
Prajem vám krásne sobotňajšie predpoludnie. :) Ako sa máte ?
Ja mám extra výbornú náladu, pretože som sa konečne dostala k tomuto článku. :) Poslednú dobu mám veľmi málo času a veľmi ma mrzí, že na blogu nie som taká aktívna ako kedysi. :( Ale nebojte, snažím sa to napraviť. :D

V stredu mi prišiel tento krásny balík, na ktorý som sa dosť tešila. Na bux.sk mali jarné výpredaje a tak som nemohla odolať a musela si objednať zopár kúskov. :) Nakoniec som objednávala toho viac, pretože moje sestry sa tiež rozhodli, že si niečo vyberú. :)

Obsah balíka je trošku netypický. :D    
A už to tu máme. :D Sú tu 4 kuchárky, ktoré si objednala moja sestra. :D Keby som mala vlastnú domácnosť, určite by som si ich kúpila aj ja. :D Ďalej knihy- V tvojom rúži je olovo, Recepty na prežitie a Hrdina. :)- to je pre ďalšiu sestru. A nakoniec knihy pre mňa- Hrdina a Dažďová cesta vo Friday Harobne. :) K tomu som ešte dostala darček- V slepej uličke. :)

Aké knihy ste si kúpili naposledy vy ? Ktorá vám najviac urobila radosť ? :)

Prajem peknú sobotu! :)
Bleise   

12 komentárov:

  1. Také plánuji u buxu mega objednávku! :)
    Pěkné přírůstky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už mám také objednáno, miluji výprodeje :-D :-p
    Přeji ti pěkné čtení ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno :D Výpredaje mám tiež najradšej. :) Dúfam, že keď ti knihy prídu napíšeš unboxing. :) Budem sa tešiť. :)
      Ďakujem. :)

      Odstrániť
  3. Páni to je balík, nedivím sa že máš tak dobrú náladu. :D Tento mesiac určite nebudete hladovať! ;) Ozaj no... tie výpredaje. :D Dala som si sľub, že kým neprečítam všetko čo mám na TBR liste, nekúpim si ani jednu novú knihu (s výnimkou Magnusa), no a potom mi tu dajú takéto pokušenie, fakt je veľmi ťažké odolať. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne! :D Kto by nemal dobrú náladu ? :D Hladovať ? :D Alee... stavím sa, že do konca mesiaca nevydržím a ešte si niečo kúpim :D Tiež som si dala také predsavzatie a ako stále (nevydržalo mi) :D určite neodolávaj a niečo si kúp! :D :) Prajem peknú sobotu. :)

      Odstrániť
  4. Krásně různorodé příspěvky, přeji nad nimi všem hodně radosti :) Hezký večer :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také jsem objednávala ve slevách, nedá se odolat :) Přeji pěkné čtení :)

    OdpovedaťOdstrániť