piatok 23. septembra 2016

Mega knižný unboxing #9 #10 #11 #12

Ahojte moji milí! :)
Konečne po (pre mňa neskutočne dlhej) kratšej dobe sa s vami opäť vítam. Odkedy som nastúpila do školy, čas letí neskutočne rýchlo a ja som si ani nestihla uvedomiť, že už je to 10 dní od mojej poslednej aktivity. :( Je to z dôvodu, pre všetkých známeho- škola. Domov chodím vyšťavená, naučím sa a idem rovno spať. Kde ešte nejaké čítanie a knihy. :(
Ale dnes je piatok, víkend pred nami a tak vás tu vítam u nového Mega Knižného unboxingu. :) Je to zhrnutie 4 unboxingov, ktoré sa mi nazhromaždili, no kvôli nedostatku času nezverejnili. :) Tak poďme na to!

Ako prvé tu máme knihu, ktorá... ehm. :D Recenzia je už dávno napísaná ale kniha sa "rozbaľuje" až dnes. :D To je na zaplakanie. :D


 Je to kniha Predtým ako som ťa poznala (Jojo Moyes). Recenzný výtlačok mi poskytlo vydavateľstvo PreŠkoly, ktorému veľmi pekne ďakujem. :)


 Ďalej tu máme knihu, ktorú momentálne čítam a pripravujem recenziu. :)




Ďalej tu máme recenzný výtlačok, ktorý mi poskytlo vydavateľstvo i527.net Ďakujem! :)




A nakoniec balíček, ktorý mi dorazil zrovna dnes! :) Za poskytnutie recenzného výtlačku veľmi pekne ďakujem vydavateľstvu slovenskýspisovateľ.sk :)

Som šťastná, že som sa konečne dostala k tomuto článku. :) Dúfam, že sa vám páčil a pekne užívate piatkový večer. Majte sa krásne! :)
Bleise

12 komentárov:

  1. Až na tú prvú knihy nepoznám, ide trošku o iný žáner, než ja osobne čítam. Každopádne pekné prírastky, prajem príjemné čítanie a snáď sa budú páčiť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To znám. Já jsem tenhle měsíc zvládla jeden článek a cejtim se příšerně, ale vzhledem k tomu, že nemam ani čas (a poslední dobou ani chuť, somehow) číst, tak nemám moc o čem psát. Každopádně jsem ráda, že ses námi podělila o svůj unboxing.

    Co se týče Moyesové, tak ta na mě taky čeká na polici. (Teď teda v krabici, protože už je sbalená na stěhování, ale u get my point.) Nemůžu si ale pomoct a vůbec se mi nelíbí ten obal. Mně se teda nelíbí žádná verze obalů na tuhle knihu kromě toho filmovýho, takže to jako neber nijak osobně.

    Ostatní knihy neznám. Ty se totiž specializuješ na trochu jiný žánr, než já (ale jak už víš, opravdu se snažím si rozšiřovat obzory i ve tvém oblíbeném žánru). Každopádně doufám, že si je všechny moc moc moc užiješ. :)

    Měj se nádherně a krásný víkend přeju!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne! :) S tými článkami si nič nerob. Niekedy človek proste nemá chuť. :)
      Úprimne, ani mne sa veľmi nepáčia. :D Ale, čo narobím? Aspoň sú jej knihy pekná kolekcia.
      Tiež sa maj krásne a užívaj víkend! :)

      Odstrániť
  3. Znám jen tu od Jojo a ostatní mi vůbec nic neříkají a vlastně to ani nejsou knihy, do kterých bych se dobrovolně pustila :)
    Přeji ti příjemné čtení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Se školou to mám stejně, také teď vůbec nestíhám, jen přijdu domů, učím se a pak si (když je nálada) jen něco přečtu a víc nestíhám.. Takže tě naprosto chápu :)
    Než jsem tě poznala jsem četla a bylo to naprosto skvělé :) A film mi přišel snad úplně stejně dobrý, což se často nestává :D
    Ostatní knihy vůbec neznám, ale užij si čtení! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak! :) Škola je na nič. Áno, film sa podaril výborne. Ďakujem veľmi pekne! :)

      Odstrániť
  5. Krásné přírůstky! :)
    Znám jen Než jsem tě poznala, nad kterou docela dost váhám :/
    Přeji pěkné čtení! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Až na první knihu bohužel žádnou neznám, ale minimálně na první pohled vypadají skvěle :) Užij si čtení :)

    OdpovedaťOdstrániť