nedeľa 21. augusta 2016

Knižný Unboxing #5

Ahooj! :)
Po dlhšej dobe vás tu znova vítam a tentokrát u knižného unboxingu. :) Ako ste si všimli, počas leta sa moja aktivita na blogu znížila na minimum. Neznamená to, že som prestala blogovať, ale potrebovala som si trochu oddýchnuť. :) Tuším to je takto každé leto. :D
Ale ako vidím, leto končí a prichádza jeseň- čo u mňa opäť znamená knižný deficit. :D Takže sa odteraz môžete tešiť na častejšiu aktivitu s pestrými článkami. A ako sa máte vy? Užili ste si prázdniny?
A teraz sa vrhnime na ten náš očakávaný unboxing. :)

Pred mesiacom (áno, pred mesiacom. Ale ja som taká lenivá lemra a tak článok pridávam až teraz.) mi prišiel tento väčší balíček s mojou obľúbenou sériou. Som z toho veľmi šťastná, lebo tieto knižky mám veľmi rada. :)

 Je to moja obľúbená séria Divergencia! Som rada, že mám konečne knihy doma a môžem do nich nakuknúť stále, keď mám chuť. :)
O čom je táto kniha?
Chicago, ďaleká budúcnosť. Beatrice Priorová žije v spoločnosti rozdelenej na päť frakcií. Na rozhodovacej ceremónii si všetci šestnásťroční vyberajú frakciu, ktorej zasvätia zvyšok života.

Recenzia- TU!
O čom je táto kniha?
Jedno rozhodnutie ťa môže zmeniť alebo zničiť. Každé rozhodnutie má však svoje dôsledky a po napätí, ktoré vzniklo medzi frakciami, sa Tris Priorová snaží zachrániť seba a tých, ktorých miluje. 

Recenzia- TU!

O čom je táto kniha?
Tris a Tobias sú opäť spolu – ale za akú cenu. Systém frakcií je kompletne rozvrátený, polovica mesta leží v troskách. Spoločnosť však potrebuje vodcov, a tak sa k moci dostávajú tí, ktorými doteraz ostatní opovrhovali. Bezprizorní. Všetci však myslia iba na pomstu.

Recenzia- TU!

O čom je táto kniha?
Zbierka príbehov približuje život Tobiasa Eatona, neskôr známeho ako Štyri. Zistite, čo sa premieľalo hlavou Tobiasovi pred jeho rozhodovacou ceremóniou, čo ho donútilo opustiť rady Sebazaprenia, ako si poradil s iniciačnou skúškou v Neohrozenosti, prečo si vybral postavenie...
Recenzia- chystám


Čo vy a táto séria? Čítali ste ju?
Nezabudnite sa so mnou podeliť o vaše názory a postrehy v komentároch. Teším sa z každého jedného. :)
Bleise

6 komentárov:

  1. Podobně jako ty o prázdninách nemám tolik času na knihy. Prázdniny jsem si užila, i když jsem většinu času strávila na brigádách. Pěkné přírůstky, tuhle sérii mám taky moc ráda. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Som rada, že je niekto taký, ktorý ma rozumie a má rovnaký vkus :D

      Odstrániť
  2. Divergenci jsem ještě nečetla (a ani si nejsem úplně jistá, jestli to plánuju), každopádně ty obálky jsou tak úchvatně nádherné, že by mě bavilo i jenom mít je na poličce a jen je chodit okukovat. V tom hardbacku vypadají o moc líp, než paperbacky. Jsem ráda, že ses s námi o tenhle skvost podělila, ty "lemro líná". :) Měj se nádherně a ať ti knížky dělaj doma radost!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne za milý komentár. :D Áno chápem, tiež by som niektoré knihy vlastnila len tak na príjemné očumovanie. :D V tomto ti naproste rozumiem, pretože som neskutočný závislák na obálkach. :D

      Odstrániť
  3. Jé, tak to závidím :) Krásný balíček a super knížky :)

    OdpovedaťOdstrániť