štvrtok 29. decembra 2016

Mesačná chvastačka | December 2016

Ahojte moji najdrahší!
Ako prázdninujete, dovolenkujete, prípadne ako sa máte v práci? Dúfam, že ste vianočné sviatky prežili v láske a pohode. To mi pripomína našu vianočnú nádielku. Mali ste bohaté Vianoce? :)
Tak ako každý rok, december je pre mňa a moju knižnicu najúrodnejší mesiac. Peňaženka vykradnutá, knižnica praská vo švíkoch. Keďže v tomto mesiaci je mnoho udalostí (Mikuláš, moje narodeniny, Vianoce), decembrový prírastok je dokopy 18 kníh. Poďme rovno na to. :)


 V tomto mesiaci som si nevybrala žiaden recenzný výtlačok, pretože som chcela dohnať resty a do Nového roku ísť s čistým štítom. :)


 Narodeninová nádielka je týchto 6 úžasných kúskov. Zbierka od Nižnanského má tak neskutočne krásnu väzbu (vždy keď idem okolo, mohla by som na nich aj oči nechať).


Na Vianoce som dostala 12 kníh. Túto úžasnú dvojicu. Už teraz sa neviem dočkať na Moreplavca. :3

 3 krásne Sparksovky. :3 :3 :3

Konečne vlastním celú trilógiu Patej vlny. :3 Ďalšia krásavica je Daleko od hlučícího davu (odkedy som videla film a zamilovala sa do Gabriela Oaka, vedela som, že ju musím mať a prosila mamku. :) Ďalej Zaříkávač koní a novela. :3

Nakoniec tu ešte máme tieto 3 kočky. Prešporské rozprávky od krstného, Podoba lásky od deduška a Ruža v zime od babušky. :)

Čo vy a vaša chvastačka. Určite neváhajte a podeľte sa so mnou v komentároch. :) Budem sa na ne tešiť. Prajem pekný zvyšok dňa!
Bleise 

1 komentár:

  1. Nádherné přírůstky :)
    Z knih jsem četla jen Pátou vlnu a nějak jsme si se stylem autora nesedla, takže to pro mě (oproti filmu) žádná pecka nebyla :/
    Na Cizinku a Nicolase Sparkse se už nějaký ten pátek chystám, tak snad na ně brzy dojde. Jenže těch knih je tolik... :D
    Užij si čtení a přeji šťastný Nový rok :)

    OdpovedaťOdstrániť