pondelok 3. júla 2017

Mesačná chvastačka ↓ Jún 2017

Želám príjemný pondelok. :)
Či už pracovný alebo prázdninový, verím, že si ho vychutnávate naplno. Mesiac jún sa vliekol a vliekol a vliekol. Bol pre mňa veru náročný, čo mi vynahradila kôpka 10 nových prírastkov, ktoré mi urobili obrovskú radosť. :) Vítam vás pri tohtomesačnej chvastačke.


Celkový prírastok je 10 kúskov, z toho 8 výtlačkov a 2 kúpené poklady :) Veľmi sa z nich teším.


Ako prvé mám tieto dve kočky, na ktoré som sa ulakomila a musela si ich kúpiť. Totižto, cez prázdniny som sa odhodlala a povedala si, že prečítam aspoň jednu knihu v angličtine. Túto sériu milujem, a tak padla motyka na ňu. Prečo si to neskúsiť vyskúšať po anglicky? :)


Ďalej tu mám Pianistu (Wladyslaw Szpilman) a Prevtelenie (Emma Donoghuová). Chcela by som sa veľmi pekne poďakovať Panta Rhei, ktorá mi poskytla tieto kúsky na zrecenzovanie. :) Pianistu mám už prečítaného a musím povedať, že dostal vysoké hodnotenie. V najbližšej dobe sa môžete tešiť na recenziu. :)


Tri unikáty od Kataríny Soyky, Vlčí brat, Posledná pozemšťanka a Lokaj, mi urobili obrovskú radosť. Zbožňujem Soykine príbehy. Momentálne lúskam Vlčieho brata, tak uvidíme, čo z toho bude. :) Veľmi pekne ďakujem vydavateľstvu Hydra


Lišiak Pax od Pennypackerovej sa stal mojou srdcovou záležitosťou. Pre mňa to bol silný príbeh, ktorý si veľmi vážim a som šťastná, že ho môžem mať na poličke. Ďakujem vydavateľstvu Ikar za jeho poskytnutie. :)


Ďakujem vydavateľstvu i527.net, ktoré mi opäť poskytlo túto skvelú romantiku. Zbožňujem Vaše výtlačky. Verím, že Nezmazateľný dojem si zamilujem rovnako.


Na záver ďakujem internetovému kníhkupectvu PreŠkoly, ktoré mi poskytlo tento výtlačok. Elita je už zrecenzovaná a na tomto linku si môžete prečítať moje hodnotenie. :)

🔺🔻

Čo vy a vaša nádielka. Ste spokojní? Alebo naopak sklamaní? Dúfam, že si vychutnávate prázdniny. Budem rada, ak sa so mnou podelíte v komentároch o svoje prírastky. :)

Krásny deň želám!
B.

3 komentáre:

  1. Tak držím prsty s Trónom po anglicky, ja som mala menší problém na začiatku s jednotlivými výrazmi, aby som si ich spojila čo je čo, ale inak je to v pohode. :)
    Taktiež som zvedavá na Prevtelenie od Emmy, podľa bsahu to vyzerá rozhodne zaujímavo.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prekrásne prírastky♥^.^♥ Závidím ti Lišiačika, na toho pokukujem odvtedy, čo som ho po prvýkrát zbadala :D Určite sa raz dostane aj ku mne. Och, Pianista, to musí byť veľmi emotívny príbeh...na film nemám ani odvahu, to by som nezvládla a asi ani knihu...
    Nezmazateľný dojem mám i ja a popravde som ho ani nezačala čítať, fú, ale od dnes to mám v pláne napraviť :D Naozaj sa na to teším, veď je to predsa Tamera, to bude opäť zážitok! ^.^
    Tak teda príjemné čítanie a teším sa na recenzie, ale to ja vždy :D Maj sa krásne ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné fotky a báječné knížky! :) Emma Donoghue je můj velký rest, pořád tu na mě čeká Pokoj, tak jsem zvědavá, kdy se k tomu dostanu :) Měj se skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť