utorok 14. júna 2016

Knižný Unboxing #4

Ahojte :)
Znova som sa objavila, aby som sa s vami podelila o menší balíček, ktorý mi nedávno prišiel. Prv než začnem, ako prvé by som sa chcela ospravedlniť všetkým mojím čitateľom, ktorí mohli postrehnúť v tejto dobe moju "neskutočnú" aktivitu. 
Bohužiaľ mám toho všetkého cez hlavu a som rada, že vládzem stáť na nohách. Každopádne vás chcem uistiť, aby ste vedeli, že som na vás nezabudla a určite blogovanie obnovím na vlnu častých článkov. :)

Knihy som si objednávala z českej stránky Nejlevnější knihy. Je to český e-shop, ktorý môžem len doporučiť. :) Dôvod, prečo práve z Čiech je ten, že dotyčné knihy sa mi so slovenským prekladom nepáčia a na našich stránkach sú príliš drahé. :) Ďalej musím pochváliť ten super krásny popis na balení. :D No nie je to zlaté? :3


Táák a tu ich máme. :) Je to celá séria Dračích jazdcov, ktorú ja naprosto milujem. Po dobrodružno-historickej romanci som veľký fanúšik fantasy a toto je jedna z mojich srdcoviek. :)

S čím ste si naposledy urobili radosť vy? :) Čítali ste niektorú z tejto série?
Prajem pekný večer! :)
Bleise

22 komentárov:

  1. Já nejlevnější knihy naprosto miluju. Je to jediný e-shop, který mám fakt ráda a který je naprosto spolehlivý. Knihy jsou navíc opravdu asi nejlevnější, jaké jsem na e-shopech viděla (a mají fakt VŠECHNO). Takže naprosto souhlasim s tvou chválou a taky doporučuju. A "vzácný knižní poklad" je naprosto rozkošné.


    Knížky jsou super. Já jsem Eragona ještě nečetla, každopádně už mi ho spousta lidí doporučovala, tak třeba někdy v budoucnu. Krásně si užij čtení a já se budu těšit, jestli přijde nějaká ta recenzička.

    Měj se nádherně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) Nová recenzia sa už chystá na svet :)

      Odstrániť
  2. Jééé to je super zásilka! :) Já teda mám odzkoušené že nejlevněji mají knížky (tedy ty po kterých se sháním já) na dobre-knihy.cz! I knižní novinky tam mají za skvělé ceny, i vědeckou literaturu, prostě všechno co mě zajímá! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Díky za tip na e-shop. Já z něj ještě nikdy nenakupovala, ale zní to skvěle. Co se týče série Odkazu dračích jezdců, tak já ji bohužel nemusím. Eragona jsem četla před lety, ten se mi ještě celkem líbil, z Eldesta mě bavily pouze pasáže o Roranovi, Brisingra jsem dočetla už jen silou vůle a do Inheritance jsem se ani nepouštěla. Jsem ale v tomto ohledu velikou výjimkou, většina lidí,co znám, sérii vychvaluje až do nebes, takže má velikou radost, že ty máš radost :)
    S blogováním si nedělej starosti, až to půjde, tak to půjde. Tví věrní čtenáři (třeba já) si na nové příspěvky určitě rádi počkají :)
    Měj se krásně

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevadí :) Sto ľudí sto chutí :) Každopádne, ďakujem za krásny komentár :) Nesmierne ma potešil a zlepšil náladu. :)

      Odstrániť
  4. Krásný balíček. :) Já tuhle sérii ještě nečetla, ale ráda bych to napravila. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Oooo, Eragon. Moje laska. Mela bych si nekdy udelat re-reading :-) Tak pekne cteni :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Beruško, moc se těším, až se do blogování zase obuješ, ale buď v klidu - hlavně se blogem nestresuj, my si na Tebe rádi počkáme :*) Přírůstky jsou krásné, byť mě samotnou tato série neláká, vidět tyto krásné sladěné kousky pohromadě naplňuje moje knihomolské srdce neskutečným štěstím :) Měj se a drž se!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za krásny komentár. :) Nesmierne si ma potešila :)

      Odstrániť
  7. Tie knihy vyzerajú nádherne! :) Počula som o nich už veľa krát, dokonca pár rokov dozadu bola do nich moja spolužiačka úplne zažratá, no ja som sa k ním nejako neprepracovala. Možno je načase konečne navštíviť knižnicu a dať knihám šancu aspoň prostredníctvom nej, ak sa tam niečo podobné vôbec nájde.
    P.S.: Ten balíček je naozaj veľmi milý. Tak málo stačí k tomu, aby sa človeku rozžiaril úsmev na tvári. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Áno, určite neváhaj a vyskúšaj. :) Presne, tak málo stačí a hneď máme dobrú náladu :D

      Odstrániť
  8. Tvůj výběr naprosto schvaluji, Odkaz je moje srdcovka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pěkné přírůstky, určitě jsi musela mít velkou radost :) Já mám doma tu zlatou edici, kompletní vydání :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Áno, nesmierne som sa z toho tešila. :) Tak to je super, tá edícia je veľmi pekná :3

      Odstrániť
  10. O této stránce jsem tedy v životě neslyšela! :D Děkuji moc! Já na Eragona moc nejsem. Nikdy mě draci moc nebrali :/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tuhle sérii jsem vždycky hrozně zavrhovala, ani nevím proč, ale líbí se mi, jak jsou ty knížky nové a pěkné :) příjemné čtení ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevadí, možno keby si jej dala trošku šancu, určite by si zmenila názor. :) Každopádne, ďakujem moc. :)

      Odstrániť