sobota 1. októbra 2016

Mesačná chvastačka | September 2016

Ahojte moji milí! :)
Ako sa máte? Dúfam, že si užívate posledné dni teplého slnka pri nejakej dobrej knihe. (nie pri učebniciach, ako to v poslednej dobre trávim ja). 
Tento mesiac zbehol ako voda a ja vás tu dnes vítam s mesačnou chvastačkou za mesiac september! :) Musím povedať, že september bol vážne bohatý. Spolu tu máme 13 kníh, ktoré mi pribudli do mojej knižnice. Ktoré to sú? 


Dokopy tu máme 4 recenzné výtlačky, 4 darované knihy a 5 kúskov, ktoré som si kúpila sama. :)


Ako prvé by som chcela poďakovať vydavateľstvám, ktoré my poskytli tieto recenzné výtlačky. Veľmi pekne ďakujem! :)

Recenzný výtlačok mi poskytlo vydavateľstvo PreŠkoly!
Lou Clarková vie všeličo. Vie, že jej otec si ťažko hľadá prácu, vie, koľko krokov treba prejsť od autobusovej zastávky k rodičovskému domu. Will Traynor vie, že po dopravnej nehode stratil chuť do života. Vie, čím bol kedysi, vie, že všetko sa mu teraz zdá malé a neradostné, a veľmi presne vie, ako s tým skoncovať. A ani jeden z nich nevie, že jeden druhého navzájom navždy zmenia.
Recenzný výtlačok mi poskytlo vydavateľstvo Megaknihy
Cassie našla svojho brata a spolužiaka Bena, ale stratila Evana, mimozemšťana v ľudskom tele, ktorého Iní poslali zabíjať ľudské bytosti, no namiesto toho sa zaľúbil do Cassie a zachráni ju a jej priateľov. Hoci prežili, stoja pred obrovským rozhodnutím: opevniť sa na zimu a dúfať, že sa vráti Evan Walker, alebo sa vypraviť na cestu a pátrať po ďalších zachránených, skôr ako ich obkľúči nepriateľ.

Recenzný výtlačok mi poskytlo vydavateľstvo i527 
Jake vedel, že niečo nie je v poriadku. Oddychové lezenie na skalách sa jedného dňa zmení na drámu, keď na svojej ceste Kayden McKenna narazí na telo mŕtveho lezca. Vďaka Kaydeniným lezeckým skúsenostiam čoskoro s Jakeom zistia, že smrť v horách nebola náhoda. Ba čo viac, vrah im je v pätách. Keď sa v Yancey začnú diať čudné veci, Jake sa obáva, že svet, v ktorom sa pohybuje, môže ohroziť osobu, ktorú miluje.
Recenzný výtlačok mi poskytlo vydavateľstvo Slovenský spisovateľ
Odkedy lady Hero Fanshawovej zomrel snúbenec, nezáleží jej na dobrej povesti ani na spoločenskej mienke. Keď jej brat počas revolúcie bez stopy zmizne v Paríži, odvážna dievčina sa ho vyberie hľadať. A keď jej náhoda privedie do cesty charizmatického Williama, vikomta zo St. Aubrey, vášnivo sa do tohto záhadného muža zaľúbi. 
Potom tu máme sériu Gričská čarodejnica, z ktorej mám vážne veľkú radosť. :) Áno, na prvý pohľad nevyzerá vôbec lákavo, ale nesúďme knihu podľa obalu.
Keď som bola menšia, prečítala som prvú časť, ktorá sa mi veľmi páčila. Sú to veľmi staré knihy a kvalitne spracované. Ďakujem sestrička za darček. :)

 Ďalej tu máme tých spomínaných 5 kníh, ktoré som si kúpila sama. Mám z nich obrovskú radosť (znova, tak ako zo všetkých :D ) a už sa neviem dočkať, kedy sa do nich pustím (alebo skôr, kedy budem mať čas.) :)
A nakoniec ešte všetky krásky spolu! :)

Dúfam, že sa vám chvastačka páčila a mali ste ju tiež takú úrodnú, ako ja! :)
Prajem krásny víkend!
Bleise

17 komentárov:

  1. Skvelé knižné kúsky :)
    Predtým,ako som ťa poznala je BEST! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné přírůstky! Než jsem tě poznala je prostě <3 A musím říct, že Gričská čarodejnica vypadá zajímavě, zapátrám, díky za tip! Měj se krásně a užij si hezký říjen s co nejméně učebnicemi! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Páni to je kníh.:) Máš naozaj skvelú sestru, že sa tak stará. Teraz si už len nájsť čas na všetky tieto poklady, osobne som zvedavá hlavne na Predtým ako som ťa poznala a Nekonečné more, to sú knihy, s ktorými mám ja osobne skúsenosti a pevne verím, že sa ti budú páčiť rovnako.;) Zatiaľ sa maj krásne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne! Áno, sestra- tá je poklad. :) Aj ty si maj nádherne. :)

      Odstrániť
  4. Prostě sis pořídila samé krásné přírůstky. Než jsem tě poznala na mě čeká na polici, tak snad to taky konečně doženu. Přijdu si jako poslední tvor na zemi, co to ještě nečetl. Ostatní knihy samozřejmě taky paráda, takže si je krásně užívej!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne! :) No, tak to musíš rýchlo napraviť, rozhodne stojí za to! :)

      Odstrániť
  5. Zrodená z ohňa je skvelá a rovnako tak aj novely k sérii :-) Celkovo máš veľa prírastkov a všetky vyzerajú super :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné přírůstky. :) Než jsem tě poznala mám hrozně ráda, skvělá kniha, která mě pořádně rozbrečela. Na Skleněný trůn se taky chystám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné přírůstky! :)
    Na Skleněný trůn se také chystám, tak snad nezklame :)
    Přeji krásné čtení! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! Dúfam, že nesklame, je to vážne pecka. :)

      Odstrániť
  8. Gričská čarodejnica vypadá práě skvěle a ty obálky se mi velice líbí :)
    Krásné kousky.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jsem zvědavá na Než jsem tě poznala. Mám ji vybranou jako druhou knihu od Jojo,ale konkurence knihy Mě before you je veliká:)
    Katy

    OdpovedaťOdstrániť