nedeľa 30. októbra 2016

Mesačná chvastačka | Október 2016

Ahojte moji milí! :)
Všetkým prajem krásneho Halloweena! :) Dúfam, že si tých pár dní voľna užívate naplno. 
Dnes vás tu vítam u mesačnej chvastačky za mesiac október. Kníh je dohromady 6, čo je oproti minulým prírastkom skoro polovica. :) Poďme rovno na to. 




 V tomto mesiaci som vážne (ne)mala v pláne kupovať nijaké prírastky. No... bohužiaľ, veľmi sa mi to nepodarilo. Na budúci mesiac sa polepším, sľubujem! :D

Ako prvé tu máme tieto 4 krásky, ktoré som si kúpila nečakane. Videla som ich na trhoch, 50 centov za kus- no, nekúp to. :) Musím sa priznať, že som ich ešte nečítala a vlastne ani netuším, či sú dobré. Videla som len film, ktorý sa mi páčil a tak som sa rozhodla dať tejto sérii šancu. :)

Máme tu jeden recenzný výtlačok (Hriešna túžba) od vydavateľstva Slovenský spisovateľ, ktorému veľmi pekne ďakujem :). A nakoniec úžasnú knihu Cval kentaura. V najbližšej dobe sa môžete tešiť na recenziu. :)

 Čo vy a vaša chvastačka? Vedeli ste sa udržať na uzde?
Majte sa krásne a užívajte víkend.
Bleise


4 komentáre:

  1. Krásné přírůstky! :)
    Užij si čtení a Halloween :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zajímavé kousky, hlavně Sisi, protože tu s mamkou naprosto zbožňujeme, ale vůbec jsem netušila, že existují i knihy, budu se po nich muset podívat.
    Hezké čtení přeji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeej Sisi... Tú som čítala strašne dávno :). Ak sa nemýlim, tak som čítala iba prvé dva diely, no pamätám si, že sa mi to páčilo. Niekedy si to rozhodne musím dočítať.
    Prajem príjemné čítanie :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ani jedna z knih mi nic neříká, ale vypadají dobře. Užij si čtení :)

    OdpovedaťOdstrániť