štvrtok 23. februára 2017

Mesačná chvastačka | Február 2017

Ahojte moji najdrahší!
Ako sa máte? Aký ste mali deň? Dúfam, že viac produktívnejší než ja. Celý čas som sa prevaľovala v posteli a vyfúkala aspoň 10 balíčkov vreckoviek. Kto by mal rád chrípku? Jediné pozitívum na tom je, že mám čas na čítanie a tak sa zajtra môžete tešiť na novú recenziu Hriešneho Hollywoodu. 
Dnes tu mám pre vás mesačnú chvastačku za mesiac február. Kníh sa nazbierala pekná kôpka, dokopy 12 kníh, čo ma ozaj udivuje. Tak poďme rovno na nich bez zbytočných obkecávačiek. 

V januári nepribudlo do mojej knižnice nič nové. Potrebovala som sa ukľudniť z decembrových prírastkov... teraz je vidieť, že som si to vynahradila. Nevedela som sa držať na uzde. :)

Ako prvé tu máme 4 knihy, ktoré mi prišli práve včera. Trojkráľový večer, Hamlet, Macbeth a Romeo a Júlia. Nikdy by mi nenapadlo, že budem pokukovať po Shakespearovi, až nakoniec... Tramtadadááá- tieto krásky zdobia moju knižnicu. Keďže Hamleta máme ako povinnú literatúru- spojím príjemné s užitočným. :)

 Ďalej tu máme tieto dve krásky, ktoré ma okúzlili nie len svojim obsahom ale aj obálkou. Zašepkaj jej meno od Tamery Alexanderovej a Maliarovu dcéru od Julie Klassenovej. Vydavateľstvo i527.net sa každým razom prekonáva. Veď sa priznajte, vedeli by ste odolať?

 Na rade sú štyri recenzné výtlačky, ktoré mi ako stále, urobili obrovskú radosť. Rozum a cit od Jane Austenovej, Šlachtická rošáda od Kristi Ann Hunterovej, Hriešny Hollywood od Alessandry R. Torreovej a Kliatba od Janky Pronskej. Zo srdca ďakujem vydavateľstvám PreŠkoly, i527.net, Ikaru a Slovenskému spisovateľovi. Veľmi si to vážim. 

Na koniec tu máme meninovú nádielku, ktorá mi, ako inak, urobila veľkú radosť. Za knihu Jednou nohou v hrobe od Dominika Dána, ďakujem svojej drahej sestre a Strašidelný kláštor od Roberta Van Gulika, ďakujem svojej drahej babke a dedkovi. Mám Vás všetkých veľmi rada.

Čo vy a vaša mesačná chvastačka? Tiež ste sa nevedeli udržať na uzde? Dúfam, že ste mali bohatý mesiac, ktorý vám priniesol veľa radosti. Iste sa so mnou nezabudnite podeliť v komentároch o vaše prírastky!

Prajem pekný večer všetkým!
Bleise 

9 komentárov:

  1. Krásné přírůstky, obzvlášť musím obdivovat toho Shakespeara a nádherné vydání Austenové :)
    Sama se z tvého výběru určitě chystám na Dominika Dána, jsem moc zvědavá, jak mě zaujme :)
    Užij si čtení, brzy se vylež a měj se krásně :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne! Slovart sa vo vydaní Jane Austenovej prekonal. Tiež zbožňujem tu obálku. :) Dominik Dán je pre mňa novinka, tak uvidíme.
      Ďakujem za prianie, ty sa maj krásne tiež. :)

      Odstrániť
  2. Ó, tak to sú vážne krásne prírastky ^.^ Ja by som sa na Shakespeara nikdy nedala, no takto pohromade vyzerajú tie knižky nádherne, až neodolateľne :) Ach, ale tie z vydavateľstva i527.net...tie sú dokonalé!♥ Obe, Zašepkaj jej meno a Maliarovu dcéru, by som taktiež veľmi chcela, pretože obe autorky sú úžasné a naozaj si ma získali. A viem, že Alexanderová si získala i teba ;)
    Šľachtická rošáda musí byť taktiež skvelá a dokonca ju i mne poslali na recenziu, avšak sa balíček stratil. Vážne :( Som z toho taká smutná a aj vo vydavateľstve i527.net a najhoršie je, že až trom recenzentkám, vrátane mňa, neprišiel recenzný výtlačok, ktorý poslali...tá pošta je strašná! Nechápem, ako mohli stratiť až tri balíky pre troch rôznych ľudí, a k tomu od toho istého odosielateľa...to nie je normálne! Ach, strašne ma to hnevá a som z toho aj smutná :/ No písali, že pošlú teda ďalšiu, čo je od nich veľmi milé a pozorné, ale i tak, tá pošta ma vážne naštvala!
    Tak teda, prajem ti príjemné čítanie, oneskorene všetko najlepšie k meninám a hlavne skoré uzdravenie :) Maj sa krásne a teším sa na recenziu♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne! Vieš čo, musím povedať, že ja tiež, no musím to prečítať ako povinnú literatúru do školy. Tak uvidím, možno si Shakespeara zamilujem. :)
      Áno, áno, i527.net vydáva nádherné knihy s nádhernými obálkami. Milujem ich! Tak snáď sa Ti prišťastí a budú tróniť aj v tvojej zbierke. :)
      Vážne?? :O Ach jaj, to je hrozné! Mne sa to ešte nikdy nestalo a dúfam, že ani nestane. Ale verím, že sa všetko na dobré obráti a výtlačok vám trom všetkým príde. Bola by škoda, keby sa k Tebe tá kniha nedostala. :( Momentálne ju čítam, a je ozaj dobrá. :)
      Ďakujem pekne! Aj za prianie k meninám❤❤
      Tiež sa maj krásne a dúfam, že výtlačok príde.

      Odstrániť
  3. První část krom Jane Austinové mě nezaujala. Nicméně Dominik Dán mě už láká strašně dlouho. Zatím slyší jen chválu :) První se chci vrhnout na knihu a pak se podívat na český film s Kaiserem, jak to dopadlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je v poriadku, 100 ľudí 100 chutí. :) Verím, že Dán bude určite skvelý, rovnako ako aj film. Maj sa krásne a ďakujem za komentár. :)

      Odstrániť
  4. Přestože většina knížek není zrovna z těch, které bych nějak moc často vyhledávala, musím říct, že Rozum a cit máš v opravdu krásném vydání. :) Takový recenzní výtisk bych brala taky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozum a cit každý vychvaľuje. Prevedenie obálky je ozaj nádherné. :)

      Odstrániť
  5. Páči sa mi klasikaa :-) k Shakespearovi by som sa tiež chcela raz dostať. Zatiaľ mi bude musieť stačiť Pýcha a predsudok. Čítala si?

    OdpovedaťOdstrániť