pondelok 14. marca 2016

Môj historický 1. UNBOXING!! :)

Ahojte! :)
Prajem vám všetkým pekný pondelok ? Ako ste sa mali ? Ja som celý deň behala po doktoroch. :( No aj napriek tomu mi zlepšil náladu balík, ktorý ma čakal po príchode domov. :) A tak som sa rozhodla, že napíšem môj prvý UNBOXING. :) Dúfam, že sa bude páčiť. :)



 A takto mi prišiel, krásne zabalený :).


















Knihy som si objednávala cez Martinus.sk :) Knihy sú tu trochu drahšie, než v niektorých kníhkupectvách, no mne to nevadí. :) Som s nimi veľmi spokojná, nikdy som žiadne problémy nemala. :) K tomu nezabudnú priložiť ani pekný darček či záložku. :) 
Aké máte skúsenosti vy? :)

Pekný večer!
Bleise :)

10 komentárov:

  1. Martinus má skvelý prístup k zákazníkom a veľmi rada si u nich objednávam, ale iba ak majú akcie...inak sa mi to neoplatí :/ No mám v pláne si niečo objednať kvôli tej knižnej šifre, tak hádam to do konca mesiaca stihnem a hlavne nezabudnem :D A závidím ti tie dve krásky...už dlho po nich pokukujem a všade samé chvály, takže ju mám v hľadáčiku :D Dúfam, že sa potom podelíš o názor na ne ;))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, máš pravdu, niekedy sa to neoplatí. :) Ja väčšinou nové knihy nekupujem. Kupujem len z bazáru, kde knihy vyzerajú ako nové, no sú za polovičnú cenu. :) Áno, knižnú šifru lúštim tiež. :D
      Samozrejme, mám v pláne na ne písať recenziu. :) Ďakujem za pekný komentár. :)

      Odstrániť
  2. Přeji pěkné čtení :-)
    I u nás má Martinus pěkný přístup, a já jejich balíčky mám moc ráda :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné knihy! :-). Skleněný trůn právě čtu a zatím se mi líbí :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. První díl této série mám také doma a brzy se na něj chystám! S knížkami ti došly krásné dárečky :) Martinus je v tomhle super!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež sa neviem dočkať, kedy začnem čítať :) Ďakujem :)

      Odstrániť
  5. Přeji hezké čtení :) I já jsem si tento týden přebírala martinusácký balíček, v jejich podání je to vždy ještě o něco maličko vylepšená radost, oni fakt umí.
    Hezký čtvrtek :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. :) Áno, tiež si to myslím. Martinus vždycky poteší zákazníkov nejakým super darčekom. :)

      Odstrániť