sobota 4. marca 2017

Potulky prírodou #1

Všetkým prajem krásny večer! :)
V posledných dňoch vo mne pretrváva nadšenie a motivácia venovať sa blogu naplno. Určite to bude tým, že jar sa rýchlo blíži a moja nálada je skvelá! :)
Vďaka tomu vás tu dnes opäť vítam s novou rubrikou, ktorá sa nazýva Potulky prírodou. Túto rubriku som prvýkrát videla u Mony na jej blogu Pieseň fantázie. Tieto články na jej blogu zbožňujem a tak som sa rozhodla zaviesť túto novinku aj sem. Prajem pekné prezeranie! :)


Páči sa vám nová rubrika? Čo poviete na okamihy, ktoré sa mi podarili zachytiť? :)

Majte sa krásne!
Bleise

11 komentárov:

  1. och, nááádhera :) neviem sa vynadívať ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hnevám sa na teba! Vážne sa na teba hnevám a vieš prečo? Pretože si s týmito článkami mala prísť už dávno! :D Viem, že si mi v komentároch nejeden raz spomínala, že máš takéto články rada a sama rada fotíš a nechápem, prečo si s tým neprišla už skôr O.o Celý ten čas sme boli ochudobňovaní o túto krásu, ktorú si zachytila. ŽASNEM! :O Všetky fotky vyzerajú ako od profesionála, také nájdeš, keď hľadáš po nete obrázky a nechápeš, ako to tí fotografi robia a nechápem ako to robíš ty. Sú dokonalé...nie je im čo vytknúť. Také krásne, čisté zábery až sa pri nich úplne rozplývam...no nádhera♥^.^♥ Aj ja chcem zrkadlovku :D A máš nádhernú mačičku ^.^ Dúfam, že týchto článkov bude len a len pribúdať, pretože sa neviem dočkať nových fotiek, nových záberov, ktoré mi vyrazia dych. Ja to stále vravím, si talent, ktorý by sa fotografovaním mohol živiť ;) Maj sa krásne♥ Ja mám deň vďaka tomuto článku hneď krajší :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Achhh Monyy!! Opäť ďakujem krásne ta nádherný komentár! Ty mi s Tvojimi pochvalami vždy tak zlepšíš náladu. ♥♥ Ďakujem Ti pekne!! Veľmi si to vážim. Aleee, nebyť Teba, tak ma táto rubrika ani nenapadne. :) Určite! Keď sa chceš venovať foteniu, nie je lepšia investícia než zrkadlovka. Neviem si to vynachváliť! ♥♥ Ach, ďakujem za pochvalu mačičky. ♥♥ Ďakujem Ti ešte raz, vážne si ma potešila. :)) ♥♥♥

      Odstrániť
  3. Wauuu, tie fotky sú naozaj krásne, zachytila si správne momenty, čo je niekedy naozaj veľmi namáhavé :))) Určite v tejto rubrike pokračuj! :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne, Aďka! ♥♥ Som rada, že sa Ti fotky páčia. Veľmi mi to urobilo radosť!♥

      Odstrániť
  4. Ak by som nesedela, tak by som práve asi padla na zadok! Vážne nevychádzam z údivu, tie fotky sú neskutočne prekrásne!♥ Máme tu ďalší talent a súhlasím s Mony, s touto rubrikou si na blogu mala začať už dávno!:) Teším sa na ďalšie články a fotografie!;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juujky, Veronika!!♥♥♥ Ďakujem Ti krásne! Som veľmi rada, že sa Ti fotky páčia. Mám z týchto všetkých krásnych komentárov obrovskú radosť, čo ma ešte viac motivuje fotiť!!♥♥ Ďakujem Ti veľmi pekne za takúto krásnu pochvalu!

      Odstrániť
  5. Chtěla jsem napsat, že to jsou doopravdy nádherné (a to je slabé slovo) fotky. Jedna hezčí než druhá. A pak. Na poslední TEN pavouk! :D To mě málem zabilo :D Ale vážně, kouzelné fotky! :) Skvělá práce!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za pochvalu!! :) Ten pavúk.. ha, keby si vedela, aký je za touto fotkou príbeh. Ten pavúk sa nám mesiac ponevieral v kúpeľni. Bála som sa ísť na záchod. A sprcha? Tak to už bolo len v núdzi :D :D..

      Odstrániť
  6. teda páni! vážně překrásné fotky! ta předposlední je jako tvořená nějakými drahokamy - úžasné. a to makro lišejníku nebo ledu... WAU :O Krásné! sem se určitě budu vracet pro další úžasné snímky. jsi moc šikovná, jen tak dál!!! ;-)

    p. s. ta poslední fotka - brrr, musela jsem se několikrát oklepat :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť