piatok 26. augusta 2016

Moja prvá spolupráca- Slovenský spisovateľ :)

Ahooj :)
Dnes vás tu vítam u trochu netypického článku. Mám však veľmi dobrú náladu a chcela by som sa s vami o ňu podeliť. :)
Konečne som sa odhodlala a po dlhokánskej dobe oslovila prvé vydavateľstvo, ktoré ma nesmierne oslovilo. 
Dnes tu máte slávnostný článok, ktorý sa týka uzavretia mojej úplne prvej spolupráce s vydavateľstvom Slovenský spisovateľ. :)
Mám z toho obrovskú radosť a včera som skákala dva metre po strop. Toto vydavateľstvo milujem, pretože vydáva knihy, ktoré sú podľa môjho gusta a je pre mňa veľká česť, že som dostala tú možnosť. :)

Moja obrovská vďaka patrí Kristy z blogu Čítaj a, môžeš byť kým chceš.  Vďaka nej som sa toho o spolupráci veľa naučila a keby nie ona, tak sa o ňu nepokúsim ani doteraz. Kristy ĎAKUJEM! :)

Máte nejaké skúsenosti s týmto vydavateľstvom?
Nezabudnite sa so mnou podeliť o vaše názory v komentároch, teším sa z každého jedného.
Prajem pekný deň. :)
Bleise

16 komentárov:

  1. Júj, tak to veľká gratulácia♥^.^♥ Tento pocit poznám :D Aj mne, keď odpísalo vydavateľstvo, ktoré vydáva knihy podľa môjho gusta a ktoré mám najradšej, s kladnou odpoveďou, tak sa od radosti takmer zrútil celý dom a brat si o mne myslel, že som už vážne šibnutá :D A verím, že ďalšie spolupráce len pribudnú, si šikovná a veľmi sa teším s tebou (joj, a to bude ešte len radosti, keď príde prvý recenzák, ten pocit je neopísateľný a na nezaplatenie♥) Maj sa krásne a nech sa ti darí ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeee moc, moc ti gratulujem :)!!!! Som strašne rada, že sa ti to teda podarilo ❤️! Nadšenie z prvej spolupráce je to najlepšie čo môže byť... Dodnes si pamätám ako som pobehovala po byte so šialeným nadšením :D. Gratulujem ti :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratulujem k spolupráci, určite ti to urobilo veľkú radosť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratulace a hodně štěstí při nadcházejících spolupracích :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mox gratuluju!!! Doufám, že si spolupráci užiješ a že do budoucna přijdou i další! Hodně štěstí a měj se nádherně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Srdečné gratulácie k úžasnej spolupráci Bleise!♥:) Verím, že to nadšenie musí byť obrovské, pretože momentálne prežívam to isté.:) Tak Ti teda prajem kopec úžasných kníh, ktoré Ti sadnú a budeš z nich rovnako nadšená a aby si bola rovnako ako s touto, tak aj s tými nadchádzajúci spoluprácami spokojná!;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Júj, Veronika :) Ďakujem Ti pekne! To isté prajem aj ja tebe. :)

      Odstrániť
  7. Moc a moc gratuluji, určitě si to zasloužíš :) Snad ti spolupráce přinese samé pěkné knížky a určitě také spoustu zkušeností :)

    OdpovedaťOdstrániť