nedeľa 7. mája 2017

Potulky prírodou #4 ↓Jarný špeciál↓

Prajem vám krásnu nedeľu! :)
Po dlhšom čase som si pre vás opäť pripravila článok s "prírodnou" tématikou. Jar je v plnom prúde a mne neostáva nič iné, než fotiť a kochať sa toľkou krásnou. Vybrať z toľkého množstva fotografií bolo doslova nemožné, a tak mám pre vás slušnú nádielku jari! :) Prajem príjemné prezeranie! :)



 




















Želám vám krásny zvyšok dňa!
S vrelým prianím a úctou,

B.

8 komentárov:

  1. Fakt skvelé fotky <3 <3 Tá s kvapkami ma úplne dostala :O :O

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A opäť nevychádzam z údivu O.o Musím súhlasiť s Majkou, tie s kvapkami vyrazili dych aj mne :O Ale všetky sú nádherné a tie sýte farby♥^.^♥ Žasnem, dúfam, že ďalšie potulku budú čoskoro, pretože aj keď je tento článok akýmsi špeciálom, podľa mňa tu bolo fotografií aj tak málo :D Skrátka, u teba sa je vždy na čo pozerať...a milujem jar! Hádam svoje jarné potulky prinesiem na blog čím skôr, ale tak sa mi zdá, že to bude zas až v lete :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Júj Mony♥ Ďakujem veľmi pekne! Ty vieš vždy človeku urobiť radosť. Som veľmi rada, že fotky majú úspech!♥♥ Ach :D Posnažím sa, aby boli opäť čoskoro ďalšie. :) Jar milujem takisto! Je to krásne obdobie na fotografie! :D ♥♥ Ďakujem za komentár. Maj sa krásne! :)

      Odstrániť
  3. Páni, já musím teda přiznat, že to samé říkám vždycky, když narazím na někoho, kdo umí dobře fotit - a že to zas tak často není - ale opravdu obdivuju, obdivuju, když to někdo skutečně umí. Smekám klobouk, poněvadž si pak sama připadám jako strašná amatér :D
    Těžko říct, která se mi líbí nejvíc, jedna je hezčí než druhá, ale ta rosa mě dostala :)

    Lory Humble

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jej, ďakujem Ti veľmi krásne za takýto povzbudzujúci a motivujúci komentár! Veľmi si to vážim! :) Ach, ďakujem♥♥♥

      Odstrániť
  4. Pekné detaily aj farby, tie margarétky na 8. fotografii sa mi asi najviac páčia, je to také veselé a hravé :-) Môžem vedieť, aký foťák používaš?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Ti veľmi pekne! :) No, natrafila som na takú skvelú lúčku sedmokrások, ktoré mi svojim množstvom vyrazili dych! :) Foťák mám Nikon d3300 s objektívom AF-P NIKKOR 18-55mm :)

      Odstrániť