utorok 8. novembra 2016

Dvojitý unboxing #13 #14

Ahojte moji milí! :)
Ako sa máte? Konečne prišiel ten môj vysnívaný večer a ja vás s radosťou vítam u nového unboxingu. Tentokrát tu máme rovno 2 recenzné výtlačky od vydavateľstva i527.net a PreŠkoly. Z recenzáčkov mám veľkú radosť. :) Poďme rovno na to!




  Ako prvé tu mám recenzný výtlačok, ktorý mi poskytlo vydavateľstvo i527.net Na knihu sa veľmi teším, už len vďaka tej krásne obálke (ako už viete, na obálky som úplný maniak a toto vydavateľstvo má jedne z najkrajších). O spisovateľke som už počula a tak som vážne zvedavá. :)


 Ako ďalší výtlačok tu máme Všetky skvelé miesta, ktoré mi poskytlo vydavateľstvo PreŠkoly. Knihu momentálne čítam a musím povedať, že som z nej milo prekvapená. Uvidíme, ako to všetko dopadne. :)

Na záver by som sa chcela poďakovať obom vydavateľstvám a popriať vám pekný večer. Naberte síl na zajtrajšie ráno.
Bleise :) 

4 komentáre:

  1. Krásné novinky, přeji Ti, ať si je pěkně užiješ a těším se na recenze :) Měj se moc krásně!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné knihy, tu první by si dozajista ráda přečetla moje maminka, má ráda podobný žánr. Každopádně si knihy užij a přeji příjemné čtení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Získaj si jej priazeň mi taktiež prišla ako recenzný výtlačok z vydavateľstva i527.net a už sa na ňu nesmierne teším ^.^ Takže som zvedavá, ako sa bude páčiť teba a ako sa bude páčiť mne :D Ale tá obálka...tá si ma získala okamžite ;)) Prajem ti príjemné čítanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obě obálky jsou nádherné :) Druhou knihu můžu jen a jen doporučit :)

    OdpovedaťOdstrániť