štvrtok 28. januára 2016

Mesačná chvastačka- Január 2016

Ahojte!
Ako ste sa dnes mali ? :) Ja celkom fajn, pretože mi včera konečne po dvoch rokoch dali dolu rovnátka, takže mám z toho nesmiernu radosť. :) Keď som prišla domov, čakalo ma k tomu aj krásne prekvapenie od mamky.(Viď obrázok) :) Celý čas som jej rozprávala, že keď mi dajú dolu rovnátka, tak si prvé čo zakusím do jablka :) (Pretože s rovnátkami som nemohla). Ľúbim moju Mamku. :) 


MESAČNÁ CHVASTAČKA #2

Viem, že ešte nie je úplne koniec januára, ale rozhodla som sa pridať mesačnú chvastačku za január už dnes . :) Pretože už nemám v pláne kúpiť si viac kníh do konca mesiaca.
Mesačná chvastačka za JANUÁR 2016 nie je veľmi bohatá. Sú to vlastne iba 2 knihy, ktoré mi prišli včera. Je to z toho dôvodu, že v decembri som dostala veľa kníh, ktoré som ešte neprečítala. Takže sa na mňa nehnevajte. :) Vo februári bude určite lepšia. :) Ale lepšie aspoň niečo, než nič. :)


1.Kniha- Princezná a gróf (Tracy Anne Warrenová)
2.Kniha- Tvrdohlavá princezná (Tracy Anne Warrenová)


Knihy som si kúpila najmä preto, lebo som na Vianoce dostala 2.časť a chcela som vedieť, ako to má "začať" a "skončiť". :)
Konečne mám celú sériu, a ako krásne vyzerá v poličke. :)


Takže dúfam, že sa vám tohto mesačná chvastačka páčila, a že vám nevadilo, že kníh bolo tak málo. :) Akú ste mali chvastačku vy ? :)

4 komentáre:

  1. Od tvé maminky to bylo strašně krásné,tak snad si užíváš bez rovnátek :)
    O knihách jsem neslyšela,tak snad se ti budou líbit :)
    Já jsem se v Lednu rozšoupla a mám něco okolo 21 knih a 15 e-knih,takže šílenost :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Áno, je to super pocit . :) 21 kníh a 15 e-kníh ? :D Páni, tak to ti závidím :)Ja som toľko dostala asi na Ježiška pod stromček. :D Inak bežne toľko kníh nedostávam. :) Prajem ti príjemne čítanie a ďalšiu takú bohatú chvastačku :)

      Odstrániť
  2. Máš veľmi milú mamku. :) Čo sa kníh týka, síce tento typ nie je práve môj obľúbený, ale človek nikdy nevie. Každopádne, teším sa s Tebou a prajem Ti príjemné chvíle strávené čítaním.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi krásne :). No nevadí, možno si ich niekedy obľúbiš. :) Ďakujem :). Aj ja ti prajem to isté, a hlavne bohaté úlovky do knihovny. :)

      Odstrániť

Blog Archive