streda 31. mája 2017

Mesačná chvastačka ↓ Máj 2017

Ahojte! :)
Dúfam, že dnešný deň ste mali krásny a prežili ho v dobrej nálade a zdraví. :) Pre dnes som si pre vás pripravila každomesačnú chvastačku za máj. :) Akú ste mali nádielku vy? Pochváľte sa v komentároch. Veruže som zvedavá. :)


Za máj tu máme dokopy 8 kníh! Z toho 7 recenzných výtlačkov a jeden mnou kúpený prírastok. :) Týmto by som sa chcela veľmi pekne poďakovať vydavateľstvám: Ikar, Hydra, i527.net, Slovenský spisovateľ a Preškoly. Taktiež spisovateľke Mirke Novysedlákovej, ktorá mi osobne ponúkla jej knihu. Ďakujem vám zo srdca!


Karibské tajomstvo a knihu Očarený lord, mi poskytlo vydavateľstvo Slovenský spisovateľ. Veľmi pekne mu ďakujem za takéto nádherné kúsky. Knihu od Agathy Christie mám momentálne rozčítanú, a tak sa v najbližšej dobe môžete tešiť na recenziu. :)


Slúžku z Fairbourne Hall mi poskytlo internetové knihkupectvo PreŠkoly. Opäť veľmi pekne ďakujem. Kniha bola nádherná, úplne som si ju zamilovala. Recenziu môžete nájsť na blogu, konkrétne na tejto adrese. :)


Túto kuchárku mám od vydavateľstva Ikar! Ďakujem krásne! Z knihy momentálne kuchtím a rozvoniavam celý dom. :) Recenziu môžete očakávať už tento víkend. :)


Sabotáž je krásnym ukončením série Aljašská odvaha. Poskytlo mi ju vydavateľstvo i527.net, za čo mu zo srdca ďakujem. Recenzia je už na blogu a môžete si ju prečítať práve TU!


Táto kniha sa pripísala na zoznam mojich srdcových záležitostí. Poskytlo mi ju vydavateľstvo Hydra, čo si nesmierne vážim a ďakujem. :) S touto spisovateľkou mám pre vás prichystaný rozhovor, ktorý môžete očakávať už v najbližšej dobe. :) Taktiež recenziu na túto knihu si môžete prečítať TU!


Ďalej tu máme Dovoľ mi všetko od spisovateľky Mirky Novysedlákovej, ktorá mi dorazila zrovna dnes. Na knihu sa nesmierne teším a ďakujem spisovateľke, ktorá mi ju ponúkla na zrecenzovanie. :)


Na záver tu máme novinku od Jany Pronskej Srdcom a mečom. Na knihu sa chystám už v najbližšej dobe. Už sa neviem dočkať. :)

Čo vy a vaša chvastačka? Ako ste dopadli tento mesiac? 
Želám príjemný večer.

B

2 komentáre:

  1. Krásne prírastky a veľmi sa teším na rozhovor♥ A aj mne dnes dorazila kniha Dovoľ mi všetko od Mirky na recenziu♥^.^♥ Ja som bola tak milo šokovaná, keď sa rozhodla, že mi ju ponúkne na recenziu, to som vážne nečakala a tak sa tešíííím :D Už aby som sa do nej začítala a zas nás čaká rovnaké čítanie, to je sranda :D A už teraz sa veľmi teším na tvoje budúce články, recenzie a fotky♥♥♥ Maj sa krásne...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekné kúsky! :) Slúžka z Fairbourne Hall vyzerá naozaj super, mala by som sa na ňu v blízkej dobe pozrieť. :) Inak kedysi dávno som čítala jednu knihu od Jany Pronskej a vtedy sa mi dosť páčila. Neviem prečo, som sa k jej knihám už nikdy nevrátila, ale ďakujem za pripomenutie! :)
    A čo sa týka mojich prírastkov, zasa ich bolo viac ako 20 :D Som skrátka nenapraviteľná. :D Užívaj si krásne dni,samozrejme, s krásnymi knihami! :)

    OdpovedaťOdstrániť